"Клубът на радостта" подобаващо посрещна Йоша Витшел

На традиционния великденски благотворителен базар на "Клуба на радостта" тази година дойде и Йоша Витшел. Той е приятел на клуба и учениците в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ от времето когато гостуваше с бандата си „Jimix”. Завръщам се всяка година тук – споделя музикантът- защото винаги съм добре посрещнат и после ми остават добри спомени, хубаво е да виждаш как децата са пораснали, между тях вече имам истински приятели.

От две години Йоша се занимава със собствени проекти. В същото време подготвя участници за реалити форматите „Гласът на Германия“, Х- фактор“ и други. Всеки път когато гостува тук, той провежда уоркшопове с учениците. Тази година заниманията му са насочени главно към вокалните способности на Кристияна Сиракова и Антония Тунчева. За тяхна радост, той ги е поканил и днес заедно ще пеят в пловдивския клуб „Мармалад“. Всяко от момичетата ще изпълни песен в съпровод на акустичната китара на Йоша.

Идването на германеца винаги се превръща в събитие и за по-малките членове на клуба. С бурна радост и надпревара за автографи ще се запомни визитата му и тази година.

Теодора Кирякова

Йоша с ръководителя на Клуба на радостта - Татяна Вълчева
Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини