Общината ни призовава да изчистим България за един ден

За трета поредна година Община Първомай ще се включи в инициативата на бТВ „Да изчистим България  за  един  ден", водени от идеята България да стане по­ -чиста, по­ - уютна и по - ­зелена.

Като организатор на кампанията на местно ниво, общинска администрация ни призовава да се присъединим към тях на 26 април от 9.30 и заедно да почистим населените места от общината. Желаещите да се включат могат да заявят това до 24 април в стая 213 на ОбА или на тел. 0336 6 44 68, при  старши еколог Румяна Янева. Само така те ще бъдат предвидени  за получаване на ръкавици и чували.

Тази година освен междублоковите пространства, общината предлага да бъдат почистени районите около Топлата вода /след оранжериите на фирма „Грийнс”/; Ромската махала /извън регулация-посока стадиона/ и около Татаревската чешма, до където ще има организиран транспорт. За всички останали населени места в Община Първомай  районите за почистване ще бъдат определени от кметовете и кметските наместници.

Осигурените от общината чували и ръкавици ще бъдат раздадени предварително или в деня на почистването от 9 до 9.30 часа пред сградата на ОбА, когато ще бъде поставено и началото на кампанията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини