Доню Донев стана директор на ПГСС "Васил Левски"

Доню Донев разбра, че директорската работа не винаги е зад бюро

За един час директор на ПГСС „Васил Левски“ стана Доню Донев. Заради натоварената с мероприятия програма за честването на 55 години професионално образование в Първомай, инициативата „Ден на ученическото самоуправление“ продължи само един учебен час, но даде възможност на учениците да усетят отговорността да застанат пред класа и да изнесат урок. За всеки час имаше „преподавател“, който заедно с учителя – титуляр беше подготвил предстоящия урок. Младежите изпитваха, поставяха оценки и преподаваха нов материал по всички изисквания на професията.

Най- изявените и заслужили заеха местата на ръководството на училището. За час директор стана единайсетокласникът Доню Донев, а негов заместник – Петър Къндев.  С работата на училищния психолог се зае Златомира Коралова, а със счетоводството – Антония Гошева. Мероприятието се проведе под строгия контрол на Свитлана Николова и Дима Костова. А „дежурни учители“ следяха за реда и дисциплината в коридорите на гимназията.

Днес, в Деня на земята, ученици от професиите „Агроеколог“ и „Екология и опазване на околната среда“ подредиха изложба „Земята – хранителница и убежище“, а в междучасията  ще се върти презентация представяща организмите и животните, обитаващи почвите в България.

Теодора Кирякова

Снимките са на журналистите от училищния вестник "Ученически стандарт"

Александър Вълчев преподава урок по география
За Златомира Коралова работата на психолога се превърна в клуб "Сръчни ръце"
Антония Гошева вече е избрала професията на икономиста
Литературата, преподавана от Стефан Димитров е забавна
Божидар Цонков помага в час по руски език
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини