Татко купи кралство в Африка на дъщеря си

Да бъдеш принцеса не може да е професия. И го няма в университетите като специалност - засега. Но когато Емили Хийтън изразява желание да бъде принцеса (което не е нещо необичайно за седемгодишно момиченце), баща й я взима на сериозно.

„Емили беше развила мания за принцесите и ме попита абсолютно сериозно дали и тя може да бъде истинска принцеса някой ден и аз й казах, че ще може", разказва Хийтън

Отзивчивият татко веднага се заема със задачата, лети до Африка, пътува 14 часа с каравана през пустинята и когато пътуването му свършва, очертава границите на своята земя, като забива флагче в пясъка.

Владенията на неговата малка принцеса са на територия някъде между Египет и Судан. Нейната собственост се оказва отдалечена земя, пустиня, носеща името Бир Тавил, което по-късно заедно прекръстват на Кралството на Северен Судан.

Дори заедно с братята си Джъстин и Кейлъб Хийтън измислят дизайн за знаме на кралството. Какво мислят хората в съседство за новия заселник, се очаква да разберем.

Приятели на семейството били помолени да се обръщат към Емили с обръщението „принцеса Емили" и дори й направили корона.

Главното намерение на Хийтън е да покаже на дъщеря си, че обещанията, което е направил, ще бъдат спазени.

„Мисля, че има много любов по света. Искам децата ми да знаят, че ще направя абсолютно всичко за тях!" - споделя таткото.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини