Мистериозни бели знамена на Бруклинския мост (видео)

Властите в Ню Йорк разследват развелите се над прочутия мост бели флагове. Те се появили на мястото на двата американски флага на височина 83 метра и са гигантски - 3,65х5,40 м.

Американските знамена, които са били на върха на Бруклинския мост са били заменени с бели знамена през нощта (в ранните часове на 22 юли). Или са станали бели...

На Бруклинския мост има няколко камери. В ъпреки това, разследващите не могат да кажат кой и как е извършил "капитулацията".  Около 3:30 часа сутринта лампите, които осветяват знамената на САЩ и от двете страни на моста премигнали и след това угаснали напълно. В 05:30 ч. строителни работници забелязали, че две на пръв поглед бели знамена са заменили американските знамена, съобщават от полицията за ABC. Има 13 минути между угасването на осветлението на кулата и появата на белите знамена.

Полицията установила, че двете американски знамена очевидно са избелени, а и големи алуминиеви кутии са били използвани, за да покрият осветителните тела, които осветяват знамената.

"В този момент няма признаци да има конкретна връзка с тероризма или дори с политиката", каза Милър. "Това може да е художествен проект или изявление, но не е ясно какво е то."

Така или иначе, смущавщите бели флагове били свалени, а днес на тяхно място отново са издигнати американските знамена.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини