До края на годината работните места в „Хроновски БГ“ ще станат 200

До края на годината работните места в „Хроновски БГ“ ще станат 200 – каза административният и финансов директор  на фирмата Снежана Дичева. В момента там работят или са на обучение 126 работници. Изискването към кандидатите е те да имат средно образование. За производството на компоненти за автомобилната индустрия са необходими още сръчност на ръцете, добро зрение, а опитът в производствено предприятие е предимство.

„Знам, че средна брутна заплата от 460 лв за някои изглежда малка – каза още директорът на чешката фабрика- но работещите при нас гарантирано я получават заедно с ваучери за храна, добавки за категоризация, пътуващите от селата и Чирпан получават пътни, както и всички гарантирани от кодекса на труда права- платен годишен отпуск, здравни осигуровки, а освен това застраховка за трудова злополука и застраховка живот.

До няколко дни ще започне преоборудване на ново помещение за склад и за разширяване на производството. С това „Хроновски БГ“ ще защити приза си за миналата година за най- перспективно и  успешно развиваща се фирма, получен на церемонията по награждаването „Инвеститор на годината“.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Оп
    оптимист
    1 0
    20:46, 19 ное 2014
    070018700 - това е номерът на данъчната инспекция, само трябва да въведете ЕГН от клавиатурата на телефона, и да кажете името си на инспектора. Анонимността е гарантирана, но анонимни сигнали не се проверяват. Обаждайте се , госпожата трябва да спазва законите.
Последни новини