„Борислав“ стъпи накриво още в първия мач, Янеца е приготвил оставка

С откриването на сезона футболистите на „Борислав“ – Първомай стъпиха накриво завършвайки 2:2 като гости на Житница. Резултатът не кореспондира със заявеното по време на подготовката желание да влязат в по- горна група.

Мачът започна добре за нашите и с гол на Богдан Иванов през първото полувреме първомайци поведоха в резултата. Около 20-тата минута на мача футболист на домакините зашлеви шамар на съдията, но той не го санкционира и играта загрубя.

През второто полувреме Житница изравниха, но Тончо Желев отново изведе първомайци напред. При резултат 2: 1 съдията отсъди дузпа за „Борислав“, но спести класически червен картон. Гюрсел Вели пропусна от бялата точка. В самия край на срещата „Житница“ изравниха и откраднаха точката от гостите. По време на мача бяха показани 9 жълти картона на домакините.

„Играта беше груба, бих казал „зверски мач“ – сподели треньорът Димитър Янчев- но това не оправдава слабата игра на отбора. Поемам вината за лошото представяне и ако в следващия мач не вземем 3 точки – подавам оставка.“

В изтеглен мач от първенството – на 27 август от 18 часа „Борислав“ посреща отбора на Голям чардак на градския стадион.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини