Клубовете на АБВ станаха част от партията

На 28 август 2014г. в Пленарна зала на община Първомай се проведе учредителна конференция на клубовете на Политическа партия Алтернатива за Българското Възраждане на територията на община Първомай. Гости на конференцията бяха г-н Румен Петков – заместник председател на партията, проф. Паскалев – член на националният съвет на партията, г-н Володя Карамитев – член на контролният съвет на ПП АБВ. Бяха представени кандидатурите за народни представители от 17 МИР. За чест на града ни кметът на общината г-н Ангел Папазов заема 2 позиция в листата, на която  водач е генерал Валентин Петров. В листата е и д-р Добрин Кръстев – координатор на ПП АБВ в гр. Първомай и уважаван гражданин и лекар. Бяха избрани общински съвет от 5 членове и контролен съвет от 3-ма членове.

     Присъстващите в залата  бяха запознати с трите основни цели на ПП Алтернатива за Балгарско Възраждане

-Възстановяване на държавността – дълбока реформа на държавното устройство, институциите и съдебната власт;

-Коренна промяна на политическия модел – промяна на избирателната система и партиите;

-Предотвратяване на демографския срив и възраждане на нацията – икономическо, социално, образователно, културно, духовно  

     В речта си към присъстващите в залата членове на ПП АБВ, симпатизанти и гости г-н Румен Петков подчерта, че целите и задачите изискват политическа воля за постигането им, национално съгласие с ума и таланта на цялата нация.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини