Футболните ветерани на Димитровград победиха тима на Орестиада

Футболните ветерани на Димитровград победиха съперниците си от Орестиада с 1:0

Отборът на ветераните на Димитровград победи с 1:0 тима на Орестиада в мач, игран на стадион "Миньор". Автор на единственото попадение, реализирано през второто полувреме стана Лори Метларов.

В състава на димитровградчани се изявиха едни от популярните имена от терена през 80-те и 90-те години на миналия век - Вълко Шиваров, Златко Златанов,Недялко Недев, Георги Кацарски, Динко Господинов, Диян Динев, Канчо Канев и Митко Дяков, Стайко Стайков, Живко Александров, Веско Георгиев, Митко Трендафилов. В първата част на срещата на терена игра и кметът Иво Димов.

Сред предварително обявените попълнения в състава на ветераните бяха и Георги Венков, Ангел Ангелов, Тончо Михайлов, Трайчо Трайчев и Дончо Донев. Треньор на димитровградчани бе Трендафил Данев. Дали всички участваха, не стана ясно, тъй като липсваше озвучаване на мача.

Гостите от Гърция по нищо не отстъпваха на димитровградчани, а на моменти дори превъзхождаха домакините с играта си. Тимът на Орестиада тренира редовно поне два пъти в седмицата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини