Кмет забрани късите поли и дълбоките деколтета

Кметът на намиращия се южно от Рим град Помеция Фабио Фучи предприе истински кръстоносен поход срещу проститутките в подопечната му община. Като начало първият жител на индустриалния придатък на италианската столица забрани на съгражданите си да разговарят с жриците на любовта. И само някой помецианец да обели дума на труженичка, та била тя и едно „Здрасти!”, веднага олеква със 166 евро плюс разписка.

На толкова пари възлиза заповяданата от кмета глоба, с която полицаите в Помеция жилят всеки местен жител, дръзнал да каже нещо на крайпътна или тротоарна проститутка. Ако пък, не дай си Боже, блюстителите на реда спипат похотливец да се радва на жрица на паркинг или в тъмна алея на местен парк, паричното наказание за деянието му може да скочи десетократно.

Но Фучи, който е активист на прочутото с понякога странните си политики движение „Пет звезди” на екскомика Бепе Грило, наложи още куп мерки с цел да прокуди от Помеция леките жени.

Така например кметът забрани на всички представителки на нежния пол в града да носят „провокативно” към мъжете облекло. Става дума за миниполи, блузи с дълбоки деколтета, шорти, рокли с голи гърбове и т.н., които според Фучи били истински дразнител за силния пол и го подтиквали към грях. Освен това за него подобни дрехи били присъщи най-вече за проститутките и съответно подкопавали здравия морал в обществото.

За капак кметът напъди жриците от гарата на Помеция, тъй като притеснявали пътниците и ограничавали използването на иначе удобния за жителите на града жп транспорт. В мотивите си за предприетия кръстоносен поход първият жител подчерта, че сломявайки проституцията в общината, той нанасял съкрушителен удар въобще на престъпността в района. Защото малко или много алъш-веришът с жива плът бил винаги придружаван от търговия с дрога, от рекет, кражби и други криминални прояви.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мо
    Моканина
    0 0
    08:40, 3 окт 2014
    А тоя кмет не кастрира ли мъжете, ако са онодили чужда булка? Еее, как не се е сетил? :D
Последни новини