За 11 път откриват международното туристическо изложение в Пампорово

ХI-то международно уристическото изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона” ще се открие на 16 октомври в Пампорово. Родопският курорт за трета поред година ще бъде домакин на форума, който ще продължи до 18 октомври.

Официалното откриване ще се състои на дата 16 октомври 2014 година от 12:00 часа в зала „Перелик“ на хотел Перелик. Борсата се организира от Регионална туристическа асоциация „Родопи” и „Пампорово” АД, с подкрепата на общините Смолян и Чепеларе.

По време на форума ще бъдат дискутирани промените в новото туристическо законодателство, ще бъдат презентирани изложбени щандове.

Сред темите за дискусия и анализ ще бъдат новостите в зимните курорти през предстоящия зимен сезон 2014 – 2015, както и други интересни теми и проблеми свързани със съвременния туристически бизнес в България.

Очаквани гости за изложението са зам.- министър Братимир Ботев, областния управител Димитър Кръстанов, кметовете на градовете Смолян и Чепеларе, предстамители на МИЕ, председателите на АБТТА, БХРА, депутати и представители на местната власт.



 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини