"Атлет" са четвърти на републиканското за смесени отбори

Отборът на „Атлет“ игра във финална четворка на републиканското първенство за смесени отбори. Престижното място първомайските бадминтонисти си осигуриха след победи в квалификациите над отборите от Горна Оряховица, „Старт“ - София, които се отказаха да играят и Пловдив. В групата атлетите се наложиха над още два софийски клуба – ВИАС и „Левски – Люлин“. Първа да съобщи новината се обади Димитрия Попстойкова. Това е историческо класиране – каза тя – много съм щастлива за родния ми клуб. Най- много ме радват победите над „Старт“ и „Левски – Люлин“, където съм играла през годините и знам че са силни отбори, които подготвят добри състезатели. Съжалявам, че не можах да се включа в надпреварата, но сега съм част от чуждестранен клуб. Въпреки това големите и малките, които играха по този регламент се справиха страхотно.

Във финална четворка клуб “Атлет“ се изправи срещу  отборите на Хасково, Стара Загора, Пазарджик, но за съжаление загуби срещу всички.

Срещите по правило са жени единично, мъже единично, мъжка и женска двойка, смесена двойка и по една детска среща до 15 години момче и момиче. Общо седем.

Името на отбора защитаваше 9 годишната Михаела Чепишева, която успя да спечели половината от своите срещи. Заедно с нея юношите бяха представени от Станимир Терзиев и Никола Колев. Жените бяха Антония Налбантова и Катерина Витанова, а мъжете – Илиян Кръстев и Васил Пасков и Иван Траков.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Мо
    мохамед
    0 -5
    19:05, 28 окт 2014
    Журналеркее,след мъжка и женска двойка,смесената о... Виж коментара
    • Pa
      parv_net
      8 0
      21:13, 28 окт 2014
      Ами какво да ти кажа - мъжка двойка - тя е съставена от мъже; женска двойка - тя пък е съставена... точно такааааа... от жени. А смесената двойка... това е висша математика и едва ли може да се сетиш от какво се прави смесената двойка.
      Но аз съм ти благодарна, че влизаш, четеш и коментираш материалите ми. Защото броячът тук не отчита колко са простите и колко са умните читатели....
  • 2
    Nm
    nmz
    0 -1
    09:47, 30 окт 2014
    smesenata dwoika e ot iunoshi ! ot deca ot razlichni wazrasti tq ne e winowna che ne moje da se izrazqwa ?!
    • Pa
      parv_net
      0 0
      15:07, 30 окт 2014
      Смесената двойка е от мъж и жена. А вие не ст виновни, че не ползвате кирилица и не можете да броите до 7.
  • 3
    Мо
    мохамед
    0 -1
    19:39, 30 окт 2014
    Афтуркее,ако ще ревеш,поне реви така както майка ти рева,когато разбра че е късно и не може да те махне........
Последни новини