Романтичен годеж трогна до сълзи цяла България (видео)

ред смаяните погледни на над 300 души по време на Коледния бал на фризьорите в Гранд хотел „Приморец” 27-годишният Христо реши да поиска ръката на 25-годишната Жанета. Романтичният годеж на бургаските Бони и Клайд (както неслучайно всички ги наричат) трогна до сълзи цяла България, пише Флагман бг.
Влюбеният младеж изчака най-удобния момент и влезе в залата с огромен букет червени рози и пръстен. Христо падна на колене, за да предложи брак на младата фризьорка. Тя не сдържа емоциите и сълзите си и прие предложението, без да се замисли. След това двамата, вкопчени един в друг, изпълниха първия си танц като годеници. Младата двойка разчувства цялата зала, всички плачеха и същевременно ръкопляскаха, изживявайки заедно с младежите един от най-щастливите мигове в живота им.

Пред Флагман.Бг Христо обясни, че самото предложение е обмислял много пъти. „Винаги се случваше нещо, което да ми попречи. Сега беше идеалният момент, реших спонтанно да направя изненада на всички. Бях много притеснен. Сигурно 2 часа стоях в колата, преди да вляза в ресторанта. Аз не бях поканен, балът беше само за фризьорите. Не познавах никого, а вътре имаше около 300 души”, разказа развълнуваният младеж. „Имаше банкет, танци, програма с диджей, томболи. Аз бях черешката на тортата”, добави той.

„Казаха, че ще влезе един неочакван гост и всички запазиха мълчание, с нетърпение очаквахме да го видим. Водещият отиде до вратата и аз като всички останали чаках да видя кой ще влезе. Като го видях, просто изгубих ума и дума. Добре, че бяха снимали видеоклипове, за да си спомня. Имах огромно бяло петно, беше страхотно вълнение. Всички викаха „Горчиво!”, ръкопляскаха и плачеха заедно с мен. Усещането беше невероятно”, разказа щастливата годеница Жанета.

„Познавах много малък процент от хората в залата, но всички изживяваха заедно с нас прекрасния момент. Идваха при нас и казваха: „Благодарим Ви, че ни направихте част от всичко това!” Емоцията беше за всички, беше страхотно”, добави тя.

„Зададох въпроса, който всички очакваха, и отговорът беше положителен. Никога не съм се притеснявал, че Жанета ще ми откаже, но бях много изнервен. Исках да е изненада за всички и се получи”, допълва още Христо. „В залата имаше много млади жени, които може би вече са получили предложение или пък го очакват. Всички те изживяваха емоцията заедно с нас, плакаха и се радваха. Колкото ние се радвахме, толкова и те”, заяви щастливият годеник.

„Ицо е много романтичен и изобретателен и откакто сме заедно, никога не ми е поднесъл нещо просто така. При него винаги всичко е с предистория, винаги е вълнуващо, кара те да го преживееш. Направил е хиляди неща за мен и винаги е било много вълнуващо. Много пъти са ме питали дали очаквам предложение и винаги казвам, че дори и да очаквам, знам, че ще е в момент, когато наистина ще ме изненада. Този път всичко беше много над очакванията ми”, разказва Жанета. „В 9 клас бях влюбена в него, но той не ми обръщаше внимание. Когато отидох да уча в неговото училище – СОУ „Иван Вазов”, го видях за първи път и от тогава пътищата ни се разделиха, доста време не се бяхме виждали”, спомня си тя.

„Един хубав ден случайно се срещнахме на Компаса в центъра на Бургас. това се оказа нашият пътеводител, който ни срещна и изправи пътищата ни в една посока. От тогава досега са минали малко повече от 3 години и сме толкова щастливи заедно”, добавя от своя страна Христо. „До момента, когато се срещнахме на Компаса, никога не бяхме прекрачвали прага на приятелството. Толкова много ме впечатли, беше толкова красива, че й направих комплимент. Беше точно любов от пръв поглед”, казва още влюбеният мъж.

Младата двойка планира сватба през септември 2015 г., датата все още не са избрали.

Жанета Каранлиева и Христо Камбуров са от Бургас, заедно са от малко повече от 3 години. Той е на 27 години, а тя – на 25. Казват им бургаските Бони и Клайд, защото веднъж тя го спасява, когато двама мъже го нападат в билярдна зала в Бургас.

„Преди две години двама хулигани се заядоха с Ицо и искаха да го набият. Без да се замисля, грабнах една щека за билярд и започнах да налагам единия. Така спасих приятеля си, счупих щеката в гърба на бияча. Даже полицаите после се шегуваха с нас. Викаха му: „Браво, Ице, имаш страхотна приятелка. Наби ги и те спаси.” А то изглежда нелепо този голям мъж и аз – миньончето до него, да го спасявам. След това много се смяхме на това”, разказва с усмивка Жанета.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини