Да натиснем EVN да остави Клиентския център в Първомай

След множество писма на редакционната поща, parvomai.net подема инициатива в защита оставането на клиентски център на EVN в града.
Преди месец, когато стана ясно, че дружеството има намерение да закрие три клиентски центъра, между които и първомайския, попитахме пиарите му кое налага това. И до днес, обаче, отговор на въпроса ни няма. Факт е, че далеч по – малки общини като Белово, Момчилград и Калояново имат клиентски центрове.
Освен получените имейли, не малко бяха и коментарите по темата в сайта. Като всеобщо се очерта мнението, че закриване не бива да се допуска, тъй като живеещите и работещите на територията на Първомай и общината ще бъдат затруднени. Всички предлагани услуги - откриване, закриване на партиди, присъединяване към ел мрежа, проверка на електромер или справка за фактури и потребление, все още може да направите в КЕЦ – Първомай. След месец май ще ни се налага да пътуваме.
При проявен интерес от страна на читателите и гражданите на Първомай, сме готови да стартираме подписка в защита на КЕЦ – Първомай. По този начин се надяваме да предизвикаме вниманието на ЕVN и да бъде взето решение в полза на оставането на клиентския център.
Ето защо разчитаме силно на вашата открита гражданска позиция, на вашите активност, подкрепа и солидарност. Защото никой друг не го засяга, че към изтънелия ви бюджет, ще се добавят допълнителни харчове..
Пишете ни, звънете ни, споделете ни. Очакваме ви!

Parvomai.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини