Жена почина, пребита от съсед заради нощен шум

32-годишен софиянец е задържан, след като пребил свои съседи - мъж и жена заради нарушаване на нощната тишина. След побоя жената е починала.
На 8 април, около час след полунощ, в Шесто РПУ в София е постъпил сигнал за нанесен побой над жена и мъж в столичния ж.к. „Красно село”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и "Бърза помощ". Установено било, че между съседи възникнал скандал за нарушаване на нощната тишина. Пререканието прераснало във физическа разправа, като 32-годишен мъж нанесъл побой над 49-годишна жена и мъж на 52 години. 

От СДВР уточниха, че нощната тишина е била нарушавана от пребитите мъж и жена, които са живеели заедно. 

Жената, която била с по-сериозни наранявания, била откарана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Там по спешност била настанена в шокова зала, но въпреки усилията на лекарите е починала. 

По случая е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани в Софийската градска прокуратура. Извършителят - софиянец с инициали М.К е задържан и му е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

По искане на прокуратурата, съдът е наложил на извършителя постоянна мярка "задържане под стража". 
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини