Призрачна игра, призоваваща духа на Чарли завладява света

Странна нова игра превзема Туитър и подхранва спекулациите, че играчите и могат да се свържат духа на мъртъв мексиканец наречен Чарли.

Играта наречена Charlie Charlie Challenge е популярна сред хиляди млади хора, а редица видеоклипове претендират, че са запечатали свръхестествените събития.

Играта изисква да се поставят два молива на лист хартия под формата на кръст и да се изпишат думите "да" и "не". Участниците след това повтарят фразата: "Чарли, Чарли, може ли да играем", с цел да се свържат с демона.

Ако Чарли се появи, моливите започват да се местят, сочейки отговора.

Един от потребителите на reddit дава пълно обяснение на играта:

"Вероятно сте чували за дъската Уиджа, която се използва за призоваване на духове, но се обзалагам, че и идея си нямате, че за да получите отговори на въпросите си от свръхестествени същества може да използвате моливи.

Играта "Чарли, Чарли" всъщност е традиционен мексикански ритуал, за който се твърди, че играчите в него /обикновено деца/ се свързат с духа на дете, наречено Чарли.

За играта ще са ви необходими 6 молива и партньор. Заставайки един към друг, вие и партньорът ви трябва да вземете три молива и да ги поставите до три от страните на кутия. Тази страна, до която не се поставя молив трябва да сочи към вас. Най-добре е да се използват неподострени моливи или да ги разположите така, че гумата на молива да сочи към партньора ви. Крайщата на моливите трябва да докоснат партньора ви така, че да се получи завършен правоъгълник.

В началото на играта двамата играчи трябва да напяват: "Чарли, Чарли, може ли да играем ?" Ако моливите се преместят навътре или нагоре, отговорът е "да". Ако се изместят навън или надолу, отговорът е "не". Ако моливите се преместят в различни посоки, това означава, че отговърт е "може би" или, че за момента не може да се получи отговор.

Може да задавате на духа на Чарли въпроси, на които той да отговори с "да" или "не", местейки моливите.

За да сложат край на играта, играчите трябва да повтарят: "Чарли, Чарли, може ли да спрем?" След като получат отговор двамата играчи трябва да преместят всичките моливи на пода, за да прекъснат връзката с Чарли.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кр
    Красимира
    4 0
    11:55, 30 яну 2018
    Когато Чарли когато искате да спре играта и ако той отговори с отговор (не) ще се отвори портал към света на духовете ще чувате разни гласове и ще виждате сянки които се движат в дома ви!!!!!! ЗА ТОВА НЕ ИГРАЕТЕ НА ТАЗИ ИГРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ст
      Станимир
      0 0
      12:48, 14 апр 2020
      А ако не играем в домовете си духа ще ни преследва ли
  • 2
    Кр
    Красимира
    2 -1
    12:03, 30 яну 2018
    Никога няма да играя тази игра!!!🙁🙁🙁🙁
Последни новини