ЕСКОМ ще обезпечи прякото излъчване на изложбата на далматини в YouТubе

ЕСКОМ ще осигури високоскоростен безжичен Интернет, за да може да се излъчи пряко в YouТubе киноложката изложба, която ще се проведе на 30 май в Първомай. Събитието е част от Майските празници и ще постави точка на годишната програма на двата киноложки клуба, действащи в училищата.

В съботния ден пространството около ритуалната зала ще бъде обсебено от приятелите на кучетата.

29 далматини ще се състезават в категории за най – красиво мъжко, женско куче, за ветеран и млад – хубавец. Очакват се 6 представители на породата от Сърбия и други от Пловдив, София, Първомай, Балчик, Кнежа, Варна и т.н.

Програмата ще започне в 10 часа с регистрация на участниците в изложбата. През това време на сцена ще могат да се изявят талантливи певци и танцьори от Първомай. В 11 часа Председателят на Българската републиканска федерация по кинология – Камен Литов и Председателят на Български далматин клуб Таня Ангелова официално ще открият състезанието, което се очаква да приключи около 13 часа с изборна най- красиво куче между победителите в отделните категории. Тогава специалният гост от Швеция – съдията Рьоне Йоханен, ще обяви своето решение.

Събитието ще продължи с надпревара, в която учениците ще покажат какви хендлерски умени са усвоили. За любимците ще се проведе състезание за „Най- лакомо куче“, храната за което ще бъде осигурена от първомайската фирма „Арчи“. Накрая ще бъдат връчени и наградите на участниците в конкурса „Моето куче – чудо с лапи“.

Генерален спонсор на събитието е БЛУ СКАЙ КОМЕРС ЕООД, Представител на EUKANUBA за България. Други спомоществуватели са: Община Първомай, КАРАГЬОЗОВ ЕООД, КОКО КОМЕРС ООД АНЕС-96 ООД ББП, Ифантис, Prince Charlz Fashion, ЕСКОМ, ГРИЙНС ООД, Бар „Сателит“ ДиСтудио, Коморекс, Александра Иванова, Европетс ООД

Медийни партньори: ХОБИ ТВ, БНТ2, Етв, които ще излъчат репортажи и филми за Първата киноложка изложба за далматини в Първомай.

Първомай.нет също ще отрази събитието.


Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Ro
    Rosen_1432798729
    0 0
    10:27, 28 май 2015
    Само да КАЖА на операторите на ЕСКОМ .... да се опитат да бъдат малко по грамотни особено когато пишат ЗАГЛАВНИ СТРАНИЦИ ... Малко сте смешни!
    Когато пишете през ден срещу кмета не правите правописни грешки.....
    • Du
      Dumper
      0 0
      11:18, 28 май 2015
      И аз само да кажа: "по-грамотни" се пише с тире, защото е степенуване, а пред думата "особено" трябва да има запетая.
      Добре е всички да сме грамотни :)
  • 2
    55
    55
    0 0
    11:08, 28 май 2015
    А къде мога да гледам във вашия сайт "Железният светилник". Поради огромния интерес на първомайци към творчеството на професионалисти малцина успяха да гледат пиесата наживо.
  • 3
    Со
    собственик на зъл пинчер
    3 0
    13:55, 28 май 2015
    Мине не мине седмица и само далматини в тоз Първомай. Ще кажете че всичко друго е наред в града. Предлагам сградата на Общинския съвет да бъде боядисана бяла с черни точки и да се сложи екран на центъра, където нонстоп да се излъчва Филмчето ''101 далматинци''.
    • Коментара на предния кърти :)))) Ама прав е човека . Само далматинци се толерират. Ние собствениците на зли пинчери какво да правим ? Нямаме никакво поле за изява
    • 23
      238004
      3 -2
      18:35, 28 май 2015
      Държите Запрянов да ви организира изложба защото нямате дупе да я направите вие? Или защото злобата ви е толкова много, че се страхувате да не се удавите в нея?
  • 4
    Со
    собственик на зъл пинчер1
    3 0
    15:14, 28 май 2015
    Нямаме поле за изява, да. Искаме изложба на зли пинчери, ама няма как да стане в Първомай, освен ако Пеньо Запрянов не си вземе и пинчер.
    • Човек стига с коментарите ще ме убиеш от смях :)))
      Насълзиха ми се очите от смях . Моята зла пинчерка като роди ще подаря едно на Пеньо , та да има и да почне да организира и за нас.
  • 5
    55
    55
    0 0
    16:07, 28 май 2015
    пуснете си господари на ефира от 27 май...репортажа за първомай е по средата
    • Пъ
      първомаец
      0 0
      17:12, 28 май 2015
      Ей мамичката му н атози изрод.
      Къде живее , знаете ли че от клипа не мога да се ориентирам . Това май е някъде покрай линията , ама там откъдето бяха заснети да влизат в двора не ми е позната къщата . Някой ако може да каже адреса или да насочи къде е ?
  • 6
    Пе
    ПЕНЬО ЗАПРЯНОВ
    4 -2
    18:17, 28 май 2015
    Нямам нужда от зъл пинчер - по интересно ми е да притежавам зъл собственик на пинчер - ще може да направим състезание догодина , колко по - зле сме от най- зле. Победителят ще получи право да се оплаче публично:)))
  • 7
    Cr
    Cruella de Vil
    2 0
    19:34, 28 май 2015
    И аз с удоволствие ще посетя изложбата.
  • 8
    Пе
    Пеньо Запрянов
    1 0
    21:45, 28 май 2015
    Гола ще ходиш Круела:) Нашите точки се не дават за палто:))))
  • 9
    Cr
    Cruella de Vil § зъл пинчер
    1 0
    21:57, 28 май 2015
    Виж, че се шегуваме бре,Пеньо. Радваме се на хубавите далматинчета, макар че са ни пренебрегнати пинчерите, ама ще ги доведем да гледат.
    • Естествено че се шегуваме . Аз поне съм си кучкар и харесвам всякакви породи , така че всяко начинание свързано с киноложки изложби е ОК . Просто първия собственик на зъл пинчер кърти с коментарите и ме провокира и аз да пиша . Ще си доведем кучетата да гледат , ама с задължително с наморници :)
  • 10
    Пе
    Пеньо Запрянов
    1 0
    22:20, 28 май 2015
    Задължително всеки пинчер зъл или не ще получи вкусни хапки от мен:)))
  • 11
    Ал
    Александра, Dalmagic
    2 0
    22:39, 28 май 2015
    Ще уважим изложбата с 4 представители на породата :) Нямам търпение да сме там. Пеньо златен си <3
Последни новини