Триметров Хълкбъстър се появи в подземен гараж (видео)

Учител по изобразително изкуство в Китай постигна всвоеобразен връх във страстта си към героите на Марвел.

26-годишният Син Йале, който нарича себе си супер фен на американските сайфай филми, е направил модел в реален размер на бронята на Хълкбъстър, която той носи в новия "Отмъстителите: Ерата на Ултрон".

Син преподава в училище в централната китайска провинция Хънан. След като гледал трейлъра, решил да направи в реален размер собствен Хълкбъстър. Това му отнело 2 месеца, като имал асистент и подземен паркинг на разположение. Моделът бе тържествено представен преди премиерата на филма в Китай на 12 май. Той е висок 3,4 м, тежи половин тон и е направен от 1000 части от фибростъкло. В добавка има и по-малък Айрън мен.

Като цяло страстта на феновете към суперсилите на Спасителите е разбираема. Особено, ако видите този трейлър, озвучен с детски гласове. Мечтата някой много специален да спаси света от лошите цвучи невероятно убедително от техните уста. Дали в учителя Син се е запазило нещо от този детски свят, трудно е да разберем. Но не можа да не му признаем майсторството при изработката на моделите.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини