Бойко си хвърли оставката

Бойко подал оставка, защото му тежала отговорността да взима важни решения и да не получава подкрепа в замяна.

Бойко подаде оставката си! – Новината е повече от шокираща, но няма да засегне държавата, а само едно средностатистическо семейство от Пазарджик.

Страхотна новина разтърси градчето, но в действителност става дума за драматична развръзка на един… семеен скандал. Оставка действително има, но я подписал съименник на премиера – Бойко Георгиев, на когото му додеяло от сцени и женски тормоз, разказва Стандарт Нюз.

Адашът на Борисов съвсем не по първоаприлски демонстративно извадил лист хартия, написал официална декларация, в която черно на бяло уведомил злата си благоверна, че подава оставка и надлежно се подписал. Той връчил отвода си на жена си Ваня, на двамата им наследника, дори се погрижил за копия до нейните и неговите родители.

Бойко заявил в прав текст, че се отказва от отговорния пост „Глава на семейство”, защото му писнало да се произнася по значимите въпроси на фамилията. „Причината е, че наистина малко прекалих и му вдигнах скандал в петък вечер заради залаганията, които прави на футболни мачове, честото отскачане до село, за да вари ракия и каненето вкъщи на негови приятели“, горко се разкайва пишман опозицията му – Ваня.

Законната другарка на Бойко хем нямало как да отвърне официално на нанесения изненадващ удар (нямало графа за нейния подпис), хем и да вметне резолюция „С особено мнение” – пак полза никаква. Гордият Бойко си свил такъмите за риба и поел към язовир „Батак“, където щял да участва в отпразнуването на ергенското парти на свой по-млад приятел. Разтревожената съпруга решила мъдро да го посрещне с първоаприлска вечеря и да проведат сериозен диспут.

Жената дава мило за драго да върне оставката и ключовете за колата, които вървели с целия ангажимент по ремонтите и плащането на дневните разходи на децата. Тя е готова да му се закълне, че той има златни ръце и че преглътнала факта, че заплатата му е по-ниска от нейната само и само да укроти неоценения Бойко.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини