Официално! Джоли е бременна

На 4-и юни прелестната Анджелина стана на 37 г., но вместо щуро парти с приятели, тя избра скромен рожден ден. Празникът се състоя в имението под наем в английския град Съри, а на него присъстваха само 6-те и деца и Брад Пит, който скоро ще й стане законен съпруг.

"Те празнуваха скромно, само с торта. Но въпреки това бяха много щастливи", казва приятел на звездата.

Причината са липсата на помпозно тържество е тривиална - Джоли отново е бременна и тъй като е в началото, не се чувства много добре.

Новината, че ще става майка за пореден път беше официално потвърдена от близки на звездата за новия брой на сп. OK. "Тя е почти в третия месец и още няма намерение да го оповестява публично. Казала е само на малък брой приятели и роднини. Все още страда от сутрешно гадене и не се чувства много добре, но знае, че всичко това си струва", категорично твърди запознат пред таблоида.

От списанието се кълнат, че информацията им е достоверна. Гаранция за това е неразположението на Анджелина на рождения й ден. Ако се окаже истина, това ще бъде седмото дете за семейство Джоли-Пит след Мадокс, който е на 10 г., Пакс на 8, Захара на 7, Шайло на 5 и близнаците Вивиан и Нокс на 3.

Голямото семейство ще остане в Англия с мама Джоли до средата на юли. До тогава ще продължат снимките на новия филм на Брад Пит `World War Z`. На него ще му се налага да пътува до Будапеща, но ще е по-спокоен, защото най-близките му ще са наблизо.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини