Убитата Мария Златанова е имала над 1200 абоната във Фейсбук

Снимки: Фейсбук

Убитата в Слънчев бряг жена е 30-годишната Мария Златанова от Самоков. Била е управителка на открития бар към хотел "Гларус". Във Фейсбук последните й снимки са от края август, на едната от които е със Симеон Куминков от Несебър, който е на 18 години. "Колко е хубаво да видиш някого, когото наистина обичаш, най-накрая истински щастлив", пише приятелка на Мария под снимката със Симеон във Фейсбук.

Мария е била изключително красива жена, заради което е била ухажвана от много мъже, а във Фейсбук има над 1 200 абонати. От 11 години работела по морето. Зимите прекарвала в Пловдив. Младият й приятел е настанен в бургаската многопрофилна болница без опасност за живота. Той е намушкан в ръката.

Трупът на жената бе открит до паркирана лека кола Ауди Q7 с варненска регистрация, управляван от Симеон. По думите му докато Мария се качвала в колата от храстите приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Несебърлията се опитал да я защити, но също бил ранен от непознатия, който веднага след това избягал.

Симеон, за разлика от Мария, не поддържа активно профила си в социалната мрежа. През 2012 г. има маркирани само няколко "харесвания", а последните му постове са от лятото на 2011 г. Един от тях гласи: "Знам, че смесил Бог мрак и светлина и така създал първата жена. Но ти, вярвай ми, не си от Бога, в погледа ти има огън, който няма да ме стопли, а ще ме изгори. Но понеже бях глупав и добър и понеже бях влюбен в теб до смърт, докрай вярвах, че ме водиш в рая и не исках и да зная, че не съм за теб единствен, че не съм само аз...Уви, любовта ти е измама ден си тука, два те няма и да искаш да се върнеш - вече няма при кой!"

На няколко пъти е обновявал състоянията си с текстове на Тупак Шакур като "И след като всички сме дошли от жени. Получили сме си имената от жени и нашата игра от жени. Защо изнасилваме нашите жени? Мразим ли нашите жени? Мисля, че е време да убиваме за нашите жени, да излекуваме нашите жени. Да бъдем истински към нашите жени!"

Извършена е аутопсия, разпитани са свидетели, назначени са множество експертизи по образуваното досъдебно производство.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини