Дърво падна и уби млад мъж в центъра на Бургас

Дърво рухна и отне живота на 26-годишен мъж в Бургас. Инцидентът е станал около 10.26 ч. на пешеходната пътека на ул. "Гурко", разположена на входа на паркинга зад Трета поликлиника, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Починалият е 26-годишният Пейо Янчев, който пресичал улицата, когато върху него се стоварило дървото, предаде bTV. Очевидци на случилото се повикали такси, което откарало младия мъж в болница. Той е бил с тежка черепно-мозъчна травма и въпреки усилията на лекарите е починал.

Мястото на инцидента е своевременно отцепен, извършен е оглед, като остатъците от опасното дърво са отсечени от общински служители. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ.

На 5 септември дърво падна върху две жени в центъра на Пазарджик, като едната от тях - 48-годишна, пострада тежко. Тя бе откарана в болница с фрактура на гръбначните прешлени.

В края на април пък в шуменския парк "Кьошковете" 25-метров бук падна и уби 2-годишно дете. При инцидента бяха ранени и двама мъже.

 

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини