Бомба в автобус изпрати 11 студенти в Отвъдното

Самоделно устройство е поставено в автобус, който превозва студентки. По време на пътя устройството се задейства и се разигра адска трагедия. До момента са открити 11 студентки мъртви, а още 20 са ранени, писаха в БЛИЦ.

В момента полицията прави разследване на трагедията и се опитва да установи дали взривното устройство е било управлявано дистанционно.

След като бомбата се взривява, автобусът е обхванат от пожар.

Трагедията се е разиграла в Индия. Автобусът обслужва университет само за момичета. Трагедията става, след като девойките се качват и потеглят на път към учебното заведение.

Все още  е много рано да се говори дали това е дело на терористична или религиозна групировка, дали целта е била гибел на някоя от девойките или просто вендета.

Красивата и екзотична Индия в последно време се прочу с безброй много групови насилвания на млади жени – местни и туристки.

Индусите нападат чужденки, ограбват ги и после ги насилват, без да си дават сметка, че подобно зверско деяние не накърнява единствено и само психиката, здравето и емоциите на жените, а подронва авторитета в международните отношения на Индия с чужбина.

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини