Хасковско семейство с три деца катастрофира на връщане от морето

Хасковски „Мерцедес”, натъпкан с багаж, предизвика катастрофа на детелината за бургаския ж. к. Меден рудник, съобщи flagman.bg. С лекия автомобил се придвижва семейство с три деца, които се прибирали от почивка. Децата са много улашени, изчакват заедно с родителите си пристигането на екип на КАТ.
Въпреки ограничената видимост от натъпкания багажник, шофьорът набил рязко спирачки по средата на платното и в него се натресъл друг автомобил.

От удара мерцедесът се завъртял и се забил в крайпътна лампа, която също се срутила на земята. Шофьорът е нямал никаква видимост дали идва автомобил, вероятно това е причината да спре рязко. След като спрял на аварийни по средата на платното, идващият отзад "Фолксваген Пасат" няма как да го избегне и го удря в задната лява част.

От инцидента няма пострадали хора. Предниците и на двата автомобила са смачкани, все още на място не е пристигнал екип на КАТ. Движението е силно затруднено, шофьорите да използват обходен маршрут.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Се
    селския
    31 0
    13:22, 4 сеп 2014
    И какво общо имат ограничената видимост назад,и рязкото "набиване" на спирачки?Що не разпитахте малко,кое как станало ами бързате да пишете глупости?Значи от тук на сетне като стане ПТП с участие на камион,то въпросния според вашите писания винаги ще е виновен, щото той няма видимост назад ! Големи репортери сте няма що!
  • 2
    Ма
    Майора
    2 -3
    14:08, 4 сеп 2014
    Мдаа,неприятно,но това товарна кола ли е?
  • 3
    Лъ
    Лъчо
    23 0
    14:09, 4 сеп 2014
    За първи, а надявам се и за последен път, чувам, че причина за рязко спиране може да е липсата на видимост назад. Освен това колата има странични огледала които осигуряват въпросна видимост въпреки багажа вътре в колата. Според закона за движение по пътищата идващия отзад е длъжен да спазва дистанция която да му позволи да спре без да удари автомобила отпред и това, че предния е спрял рязко по някаква причина няма значение.
  • 4
    Бо
    борис павлов от сираково
    15 0
    14:54, 4 сеп 2014
    правилно казва лъчо така е по правилник

Още новини

Последни новини