Проведоха се едни от последните информационни дни по “Интегриран воден проект за Кърджали“

На 11 и12 май 2015 година в Кърджали се проведоха два от последните информационни дни по проект “Интегриран воден проект за Кърджали: Изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа” в изпълнение на ДБФП № DIR -51011116 -С062 по Оперативна програма “Околна среда 2007-2013 г.”.
Срещите се проведоха в бистро „Щастливеца“ в кв. „Веселчане” и в кафе „Океана“ в кв. „Възрожденци”.
Гражданите на кварталите, в които протичаха основните строително-ремонтни дейности, споделиха с ръководителя на проекта – инж.Митко Синабов, и с ръководителя на строителните обекти при изпълнителя – Иван Чолаков, че са доволни като цяло от възстановяването на настилката и тротоарите в кварталите.
Все още,окончателно не са приключили довършителните и възстановителните мероприятия по проекта и в този аспект бяха и някои отсподелените оплаквания на гражданите на двата квартала. Запушване на шахти от несъбрани навреме отпадъци от стара настилка, липсващи улуци, липсващоосветление на места и др., бяха част от проблемите, които се поставиха на срещите.
Инж. Митко Синабов обеща пред събралите се граждани, че ще инспектират още веднъж трасето на строително-ремонтните дейности със специалисти, за да коригират всички неизправности. След края на срещата в кв. „Веселчане” инж. Митко Синабов и Иван Чолаков, заедно с жители на квартала отидоха да видят на място и да констатират споделените от гражданите нередности.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини