Прибавиха още средства за лечението на 35-годишен мъж от Димитровград

    Нови 270 лв. бяха прибавени към дарителската сметка в помощ на 35-годишният Илиян Танев от Димитровград. В подкрепа на неговото лечение днес отново бе инициативата "Хора за хората" на площад "България". За младия мъж, страдащ от здравословен проблем на мозъка вече са събрани близо 2 300 лв. от нужните 11 600 лв. И днес много димитровградчани подкрепиха каузата и дойдоха на хорото.

    На Илиян му предстои трета интервенция, която да премахне диагнозата  „Малкомозъчна артериовенозна малформация/ Вермис и дясна малкомозъчна хемисфера“, която му е била поставена преди близо 2 години. В края на днешното хоро средствата бяха преброени и утре ще бъдат преведени по сметката на Илиян, поясни Ирина Костадинова от НЧ "Христо Ботев", което е инициатор на "Хора за Хората".

    Кастадинова разказа, че Група за народни хора "Тракия 3" към читалището е завоювала златен медал от Национален събор "По стъпките на Богородица" в село Добрич. Златни медали и е отредило журито и за индивидуалните ни изпълнителки Мария Писарова и Миглена Димитрова.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини