Организират детски партита в селата в Община Димитровград

Детски партита организира коалиция „Да за Димитровград” в селата в Община Димитровград. Първото ще се състои на 18 август от 19.30 ч. пред пенсионерския клуб в с. Черногорово. Партита са награда за участниците в конкурса „Моето лято в моето село”, обявен още в средата на месец юни, информираха от коалицията. Деца от 2 до 16 г. имаха възможността да творят в четири направления: рисунка, есе, стихотворение и разказ. Единственото условие бе творбите да са тематично свързани със селото, в което живеят или пребивават участниците.

Целта на конкурсa бе малчуганите да проявят талантите си, да опознаят своето населено място и да им се даде възможност за извънкласни занимания през лятото. Децата ще получат грамоти и много награди. Има организирана детска дискотека и шоу с аниматори и ди джей.

На 19 август пред кафене „Манхатън” е планувано партито в село Добрич. На 20 август ще бъде организирано забавление за децата от Скобелево, мястото е пред читалището.

 На 25 август ще има детско парти в Крум, на 26 август – в Ябълково (на басейна), на 27 август – в Меричлери (пред читалището) и на 28 август - в Сталево (пред читалището). Началният час е 19:30.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини