Цветанов: Илия Илиев ще обедини всички кърджалийци, независимо от техния етнос и религия

    Човекът-консенсус. Еднакво отзивчив към проблемите на хората. Човекът, който на 25 октомври ще обедини всички кърджалийци, независимо от техния етнос и религия. Така заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб Цветан Цветанов представи вчера пред 15-те хиляди членове и симпатизанти на партията в зала „Арена Армеец“ кандидатът за кмет на община Кърджали Илия Илиев. Заедно с него на сцената се качиха и кандидатите за кметове на останалите шест общини в региона – Черноочене – Леман Али, Ардино – Себахатин Бекчи, Крумовград – Венета Добрева, Момчилград – Димитър Кадиев, Джебел – Ервин Хасан и Кирково – Румен Младенов. Време е за промяна в Кърджали, така Цветанов формулира очакванията на избирателите в навечерието на вота. В Източните Родопи ГЕРБ излиза за победа с кандидати за кметове на 7-те общини, кметове на кметства и пълни листи за съветници.

    В  национален мащаб партията тръгва към 10-та изборна победа с категоричния слоган „Видими резултати за България“. В 248 общини ГЕРБ ще се яви  самостоятелно на вота, в 8 е в коалиция,  а в други 9 подкрепя инициативни комитети. Партията е регистрирала 5 142 общински съветници, 3015 кметове на кметства и 35 районни кметове. „Нека преодолеем популизма, защото ГЕРБ има стил и идентичност.  Ние сме национално отговорна партия, имаме структури във всяко населено място и силата ни е да се обединяваме, а не да се разделяме", каза Цветан Цветанов. Прогнозите сочат, че на предстоящите местни избори ГЕРБ ще  има над 100 кмета, 1 600 общински съветници и ще спечели в 18 областни града

    Премиерът Бойко Борисов призова своите към толерантна политическа битка, основана на идеи, не на нападки,  и очерта профила на печелившите кметове – кадърни, честни и дейни.

    На националното представяне в Арена Армеец говориха още Георги Марков, Димитър Николов, Йорданка Фандъкова и депутатът от  немския Бундестаг Ханс Петер Ул, а председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол изпрати видеопослание. „Бойко, щастлив съм, че благодарение на теб и екипа ти, България успя да си възвърне доверието на Брюксел. Пожелавам победа за България”, заяви в обръщението си Дол.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини