Хасан Азис пожела на славейковци успешна учебна година

    Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис присъства на откриването на новата учебна година  в СОУ”П.Р.Славейков”, което е най-голямото училище в Южна България.        

     „ Този ден е важен за всички нас – ученици, учители и граждани, защото българското образование зависи от подкрепата и общите  усилия на всички ни, за създаване на доброто и качествено образование, за изграждане и възпитание на подрастващото поколение, за утвърждаването ни като  модерна европейска държава”, посочи в словото си кмета.Той пожела  на учениците  успешна учебна година, през която да открият още много интересни неща, свързани със света около тях, да вярват в силата на науката, защото тя променя съвременния свят, да вярват в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили за реализиране на всяка мечта.

    В приветствието си към  седемте паралелки  първокласници кметът ги призова да подадат с вяра и доверие ръка на своите учители, защото те ще ги поведат по пътя на мъдростта и знанието. 

    На учителите той пожела много сили и творческо дръзновение, за да дадат на своите ученици качествено образование!

    След като удари първия звънец кметът и директорът на училището Милко Багдасаров поздравиха първокласниците по време на първия им урок.

    Пресцентър на Община Кърджали

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини