Американец публикува снимка на уморената си съпруга и подлуди фейсбук

Пост на американец във фейсбук относно жена му, работеща като медицинска сестра подлуди социалната мрежа. Сега той признава за забавните личини съобщения, изпратени му от почитателки.

Преди седмица Боби Уесън сподели снимка на съпругага си и сина им и оповести, колко много обича изтощената си от работа жена. Публикацията бе споделена над 92 000 пъти.

Сега Уесън споделя видео, предназначено за жените, изпратили му интересни лични съобщения. В него мъжът ги призовава да престанат, защото има бебе, обича съпругата си и никога не би я предал. В края на близо 40-секундния клип се вижда жената на Уесън, заплашително държаща нож в ръката си, докато той отпрява посланието към напористите дами.

В случай, че сте пропуснали поста на Уесън, който го направи толкова популярен сред нежната половина от човечеството, ето го:

Това е съпругата ми Райена, докато подремва. След час ще се събуди и ще се приготви за работа.

Ще събере инструментите необходими за работата и и ще ги провери старателно. Набързо ще се погрижи за прическата и грима си. Ще се оплаче, че изглежда ужасно. Аз категорично няма да се съглася и ще и направя чаша кафе.

Ще седне на дивана с кръстосани под нея крака и ще го изпие, докато щастливо си играе с невръстния ни син пълзящ около нея.

От време на време ще се взира безизразно докато говорим, мълчаливо подготвяйки се за предстоящата смяна, мислейки, че не забелязвам.

Ще целуне бебето, ще целуне мен и ще излезе да се погрижи за хората, приживяващи най-тежките си дни. Пострадали при автомобилни инциденти, огнестрелни рани, експлозии, изгаряния и счупвания – професионалисти, бедни, свещеници, наркомани, проститутки, майки, бащи, синове, дъщери и семейства – няма значение кои сте и какво ви се е случило.

Тя ще се погрижи за вас.

Ще се прибере у дома 14 часа по-късно, ще изхлузи обувките си, преминали през кръв, жлъчка, сълзи и огън от болезнените ходила и ще ги остави отвън.

Понякога няма да иска да говори. Понякога няма да има търпение да разкаже.

Понякога ще и текат сълзи от смях, понякога просто ще се разплаче – но независимо от всичко ще бъде навреме за следващата си смяна.

Съпругата ми е медицинска сестра. Съпругата ми е герой.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини