Три удара на крадци през уикенда,апашите заловени

Разкрити са двама непълнолетни, разбили автомат за кафе на ул.”Ангел Кънчев” в областния център. Сигналът е подаден вчера в РУ-Кърджали. От монетника на машината били откраднати около 40 лв. При организираните издирвателни действия полицаите са задържали извършителите – две 15-годишни момчета, които са настанени в стаята за малолетни и непълнолетни в РУ-Кърджали. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Полицаи разкриха кражба на пет топа оградна метална мрежа след подаден сигнал в петък. Мрежата изчезнала от имот в кв.”Възрожденци” в областния център. Извършителят бил установен при издирвателни действия. 36-годишният Д.П. успял да продаде откраднатите материали, които са открити и иззети. Работата по случая продължава.

Сигнал за извършена кражба на 150 лв. от частен дом в село Седловина е подаден вчера в РУ-Кърджали. При извършените действия за установяване на извършителя полицаите стигнали до Б.А./21/, който е задържан в полицейското управление. Работата по изясняване на случая продължава.

Това съобщиха от регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини