Необичайна родителска среща в Професионалната гимназия по икономика

Учениците от 12 б клас със специалност „икономическа информатика“ проведоха интересна родителска среща. Вместо само сухото отчитане на резултатите от учебно-възпитателния процес, те решиха да покажат на своите родители какво са научили на практика.
„Щастливец е този, който, като се обърне назад и направи равносметка, разбира, че е вървял в правилната посока. Ние сме от тези щастливци! Днес сме се събрали, за да благодарим на нашите родители за подкрепата и да им покажем, че сме готови за предизвикателствата на живота.“ С тези думи Моника Йорданова откри срещата.
Алековци представиха създадени от тях различни програми, уебсайтове, графични изображения, анимации, направени с изучаваните в часовете Visual Basic, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash, CorelDraw и Adobe Photoshop. Представени бяха и многобройните европейски и национални проекти, в които представители на класа са взели участие през изминалите 5 години.
Въоръжени със знания и умения, самоуверени и амбициозни, учениците удивиха дори родителите си, които споделиха, че се радват за направения избор. И че кандидатстването в Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“ е едно от най-правилните решения, които са взимали за бъдещето на децата си.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини