Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма

Лидерът на ГЕРБ и премиер на страната Борисов се зае сериозно да стяга редиците в партията си.

Националната работна среща на управляващата партия, препълнила неделно зала 1 на НДК чу доста тежки неща от своя лидер.

Ако докопам някого от вас – милост няма и вие го знаете прекрасно. С тези думиБорисов се обърна към съпартийците си в контекста на темата за корупцията у нас.

Къде е Фидосова... пощада за никой няма да има и вие това го знаете, заяви той недвуслислено.

Борисов отново защити транспортния си министър Московски, изтъквайки, че той му е съдействал лично за ДАИ (за арестите в рамките на корупционния скандал, б.р.), защото, както се оказа, там нещата лично Борисов ги е ръководил.
Искам да ви предупредя, много внимавайте – българинът е такъв – вижда, отчита, подкрепя, продължи с предупрежденията гербер № 1.

Тяхната тактика (най-вероятно на политическите опоненти, б.р.) е всеки ден да се опитват да ерозират силата на ГЕРБ и най-силното ни място - чистотата на партията, разясни противниковата тактика Борисов.

Затова съм ви събрал – всеки един от вас носи пряка политическа отговорност. Всяка партийна организация трябва да бъде чиста – кристална. Вие прекрасно си знаете по места къде, какво обществото не би приело. Като го знаете, няма да го правите. На никой не му хубаво – тази година ще минем нови 3 млрд. в битката с контрабандата, не пропусна да спомене премиерът..

По прясната още тема за повишението на билетчето в София Борисов благодари на СДС, най-вероятно за 4-те гласа, с които сините общинари подкрепиха ГЕРБ.
Трябва ли данъкоплатците да им вземаме 95 млн. лв. и да дотираме транспорта на София, даде и своя коментар по темата Борисов.

Оказа се, че не е доволен от някои изказвания на политическите опоненти във връзка с направеното в България.

Слушам изказвания по конгресите - то не остана нещо ГЕРБ да е направил - един направил оградата, друг запазил цената на тока, вие вършете само негативната работа – вдигате цената на билетчето, тормозите хората, обърна се Борисов към аудиторията.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини