Арестуваха бияча от Овчеполци

24-годишният бияч от село Овчеполци е задържан, съобщават от пресцентъра на МВР. Ангел Калеев е бил арестуван около 10.30 часа на територията на село Черногорово и е приведен в ареста на полицейското управление.

Припомняме, че в Районното управление в Пазарджик бе образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Това стана, след като в социалните мрежи бе разпространен клип с насилие над 17-годишно циганче от село Овчеполци.

По-рано Калеев не бе открит на адреса, на който живее, и се издирваше от органите на МВР. Тази сутрин телевизия излъчи интервю с побойника, в което той не изразява съжаление за постъпката си.

Самият Ангел Калеев лично се похвалил в профила си във Фейсбук с клипа с побоя. От заснетите кадри личи, че насилието е преднамерено и търсено от побойника.

Полицаи от Пазарджик вчера са разговаряли с пострадалия Митко. Те са съгласували действията си с дежурен прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик. Именно в тази връзка е и образуваното досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини