Нов смарт телефон срещу касова бележка за близо 10 лева

Фискален бон за 9.99 лв. от заредено гориво на газoстанция в Кърджали донесоха късмет на Адрияна Вълчева. Победителката за седмичната награда участва в Лотарията с близо 2 000 бележки, а късмет й донесе фискален бон, регистриран на Цветница. 43-годишната късметлийка получи чисто нов смарт телефон с четириядрен процесор и 2 СИМ-карти от директора на офиса на приходната администрация в Кърджали г-жа Елван Гюркаш.

Чисто новият лек автомобил, който е голямата награда в лотарията на НАП и Министерство на финансите, пристигна в България и очаква своя победител. За неговия жребий участват над 19 млн. фискални бона за над четвърт милиард лева. Голямата награда ще бъде изтеглена тази Коледа, а до тогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон и всеки месец 40 инчов смарт 3D телевизор.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини