Иван Ангелов от Айтос - хулиганът на Мюзик Айдъл

Той е нестандартен, освободен, не му пука от нищо и прави шоу през цялото време. Блещи се като Джим Кери, псува, държи се арогантно, вбесява журито, но въпреки това пее страхотно. Само за няколко дни Иван Ангелов от Айтос се превърна в любимец на публиката и е реално първата истинска звезда в „Мюзик айдъл".

Нищо чудно именно той да е победителят във втория сезон на риалитито, стига дотогава да не го изгонят за хулиганство, коментират редовните зрители. Младежът вбеси журито, но засега не е изпаднал от кръговете единствено заради певческите си възможности и подчертания си артистизъм. Въпреки че не могат да го понасят, от журито не смеят да го отстранят заради невероятния му талант. Неговите подигравателни скечове по време на представянето накараха двете жени членки на журито - Люси и Есил Дюран, няколко пъти да отправят назидателни речи, като селски даскалици. Люси Дяковска го нарича „клоун без абсолютно никакво покритие".

В нервите си тя директно му каза, че й е противно да го гледа и й е откровено антипатичен. После пък го нарече „лайно". Фолкпевицата Есил Дюран, другата жена в журито, казва на Иван няколко пъти, че се прави на абсолютен глупак и минава границата. „Така далеч няма да стигнеш. Трябва да имаш мярка, моето момче", размаха пръст Дюран. Иван я гледаше с насмешка и се почесваше демонстративно по гениталиите.

Единственият, които симпатизираше на Иван - Фънки, в сряда вечер пък го заплаши, ме ще го изхвърли с плестници от залата, защото айтослията го нарече „дебелак". Срещу Иван скочиха и останалите участници в „Мюзик айдъл". Те се оплакаха, че 23-годишният младеж им пречи. След протест на останалите състезатели и заради хулигански прояви младият талант бе изхвърлен от хотела, в който са настанени всички
Източник: zvezden.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини