Сашо Диков: Не случихме на гении, както и на гейове

Същият като Марадона - гений на терена, извън терена......, не довърши изречението си спортният журналист Сашо Диков в коментар за последния медиен скандал около футболиста Христо Стоичков.

По мнението на Диков в ситуацията вина имат и двете действащи лица - и футболистът, и фотографът.

Припомняме, преди два дни бившият футболист и треньор на националния отбор наби фотографа на "168 часа" Любомир Асенов в ресторант в Барселона. От своя страна Асенов обяви, че ще съди Стоичков.

„Не е редно на такива места да се снима, не е редно и по този начин да реагираш", посочи Сашо Диков в студиото на Нова телевизия.

Журналистът обясни, че и в последващите изяви на спортната звезда няма много логика, както няма логика в обяснението му, че е почувствал заплаха за семейството си в момента, в който е видял фотографът да побягва.

„Стоичков никога не би си позволил да посегне на испанец, поне така предполагам. Той се държи по съвсем различен начин в България и това ми го е казвал мой познат.
Какво му става като дойде тука, с какво му пълнят главата, превърта ли..?", продължи коментара си Сашо Диков.
Той припомни, че преди 5-6 години Христо Стоичков е имал също стълкновение с български журналист, но явно му се е разминало, тъй като става въпрос за българин в България. После още едно удряне на камарата, а на самият Диков микрофонът веднъж му е бил удрян.

„Той мисли себе си за някакво свръх одушевено същество", посочи журналистът и беше категоричен, че медийният интерес през цялото време на кариерата на Стоичков е изиграла също своята отрицателна роля за лошите страни от характера му.

Сашо Диков каза още, че е категорично против намесата в личния живот на т.нар. звезди. Той се противопостави и на „медийният диалог" между родителите на Христо Стоичков и него самия.
„Каква е тази майка, която ще си урежда отношенията със сина чрез медиите. Не проумявам каква е тази майка. Но и какъв е този син, докарал майката си дотам?", зададе реторичен въпрос Сашо Диков.

„Не случваме на гении, както не случваме на гейове в политиката, те обикновено са образовани, интелигенти....", завърши коментара в характерния си стил журналистът.
Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини