Благотворителна идея събира четири метълкор банди в "The Club"

Четири амбициозни банди от българската ъндърграунд метълкор сцена се събират с една благородна идея утре вечер - 29 юни (неделя).

"Death Squad", "O.H.", "Avril in Blood" и "Unreal" организират благотворителен концерт в столичния "The Club" от 20.00 часа, който цели да помогне на две пострадали момиченца. Приходите от входа, който е 7 лв., ще им бъдат безвъзмездно дарени.

На 2 май тази година избухва зловещ пожар в кооперация на ул. "Цар Самуил" и "Пиротска" в София. Бедствието отнема живота на майката на две сестрички - Ива (13 г.) и Теодора (11 г.). Целият апартамент и всички вещи в него заедно изгарят, а причината за инцидента и до момента не е изяснена.

Двете момичета разбират за смъртта на майка си, чак когато излизат от болницата. Баща им е в много тежко състояние и все още не е ясно дали ще оживее. Шокът, който изживяват, е неописуем и сега трябва да започнат да градят живота си от нулата.

Много хора около тях са се притеснявали да не би да ги изпратят в сиропиталище. За щастие ги приютяват баба им и дядо им от Русе. В момента даже се отваря банкова сметка на тяхно име.

Съучениците на Ива са започнали да събират пари, за да могат да направят уебсайт, но не са им достигнали.

Ето защо на помощ на сестричките се събра и българската ъндърграунд сцена, която използва своя начин да изрази съпричастността си и да събере средства, а именно музиката.

Ако искате и Вие да станете съпричастни и да помогнете по някакъв начин на двете сестрички, можете да пишете на имейл: odofestival@gmail.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини