Жените читанки са по-добри в леглото

Лафът е малко изтъркан, но определено не е лишен от смисъл - идеалната жена е дама в обществото, домакиня в къщата и кучка в леглото. Тази поизбеляла сентенция припомнят родните чатъри във форума на сайта sex-love-bg.com. Там те оживено дискутират темата какви качества трябва да притежава Евата, за да е перфектна в очите на мъжа.
Вкусове всякакви, разбира се. Дали си падате по блондинки, брюнетки или червенокоси, по-млади или по-стари, по-големи или по-малки гърди, едно правило важи за всички тях, за да се доближат до идеала. Трябва да са умни! До този извод поне стигат разгорещените потребители. Друго важно условие е да готвят! На мнозина това им звучи малко ретро, но българинът е класик и все още вярва в максимата, че любовта му минава през подутия му от бира тумбак.

"Харесвам жени, които са красиви и изглеждат по-малки отколкото са. Другото, на което държа, е да е умна. Третото условие е да може да подстригва", заявява самоуверено misho. "Да си кажа честно, като по-малък ми харесваха русите. После осъзнах, че това няма значение. Важна е визията и най-вече - какво има в главата", заключава мъдро jagler.

"За мен каквото падне. Жените са променливи. И най-умната понякога се прави на проста, и най-развратната - на монахиня. И най-красивата от време на време се облича грозно или се гримира гадно. И всичко това се прави с една цел - да разиграва мъжа", разяснява lops.
"Да си падаш само по един тип жена си е мазохизъм. Няма и смисъл да е така, щото демографски мацките са повече от нас
Не бива да оставяме пренебрегнати", споделя мнение потребител с прякор petel. За CarpeDiem пък най-важното е мадамата да е амбициозна, умна, поддържана и с чиста кожа. "Ако има и големи гърди, добре са ми дошли", категоричен е той.

"Има си общоприети качества, които 99% от мъжете ценят - външен вид, интелект, чувство за хумор (за някои задръстеняци това е без значение, де)", излага концепцията си HEPBEH. Според други пък критериите са осем на брой - от хубостта и визията до как е в леглото и каква майка е. Важни са общите виждания и цели за живота. "Всеки индивидуално оценява неговата си жена/гадже от 1 до 10 точки и колкото по-близо е до 80, толкова по-перфектна е за него", разкрива тайната на 8-баловата система потребителят drd.
Има и някои с по-агресивен подход. Moonland решава да изброи всичко, което търси в партньорката си. За него отличната приятелка трябва да е интелигентна, чаровна, разкрепостена, сексапилна, откровена, скромна, с вкус, с характер, всеотдайна, проницателна, идейна, хитра, с поглед в бъдещето, леко мазохистична, може дори и леко садистична, готова на компромиси, директна, общителна, практична и любвеобилна. "Нека спра дотук. Знам, че такова животно нема. Обаче колкото повече от тези качества са факт, толкова по-добре", допълва Moonland.
Източник: standartnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини