Съмнения в къщата на Big Brother 4

Данаил, още от първия момент се усъмни в Тошко: „Ти актьор ли се бе?". Петър също беше непоклатим: "Абе тоя е актьор бе, хора". И въпреки усилията на двамата, които имат за задача да подпомагат Филип в мисията му, мнителността на останалите се задълбочава. След като Big Brother повика Тошко в изповедалнята и го попита, как според него върви тайната му мисия, той отговори: „Имам вече няколко вързани със сигурност, но има и костеливи орехи, то се ощакваше."

Дали Филип е достатъчно добър актьор и дали ще успее, да заблуди и останалите съквартиранти в мисията си, ще стане ясно през следващите дни.

Тошко или Филип Ралев е на 34г., живее в Созопол и мечтае да бъде актьор, но никога не е учил за това. Играе като самодеец в различни представления в созополския театър, но нищо професионално преди мисията му в Big Brother 4.

Работи като тракторист, машинист, механизатор и свиневъд, а за себе си казва, че най-много обича да пие, да яде и да трови живота на хората.

Филип е женен, но няма деца. Една от големите му мечти е да успее да събере пари, за да плати процедурата за инвитро оплождане на жена си.


В същото време се зародиха и съмнения дали Умберто е чужденец и наистина ли не знае български. Отново Петър бе човека, който явно изрази съмнението си: "Ей, как разбираш български ти, ще ти разбия зъбките".

При жените се задълбочават съмненията дали Мила наистина е сляпа и различните мнения стават все по-крайни. Емилия все по-често търси доказателства, че Мила е с тайна мисия от Big Brother, да се преструва на сляпа. Тя все по често се опитва да тества съквартирантката дали все пак не вижда поне малка част от онова, което се случва около нея .

Съмнения глождят всички, защото Мила успява освен да се облича и да ходи спокойно из двора сама и да описва своите дрехи, както и тези на другите съквартиранти, с цветове.

Тази вечре ще видим и първото наказание, което Big Brother наложи на двата лагера, наказание което разплака и без това разтроената Иванина. Защо се стигна до него и какво е самото наказание тази вечер от 20:00ч. По Нова Телевизия.

Още в епизода тази вечер: Драмата на Ирена, младата бургазлийка ще разкрие шокиращи подробности за бившия си съпруг. Кой целуна българското знаме, кой върши мъжката работа в женския лагер и кой женската в мъжкия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини