Кунева - мъж на годината

В годишната класация "Мъж на годината", организирана от Дарик радио, основен претендент за титлата засега е... Меглена Кунева. Това пише днес вестник "Стандарт", по информация от колеги в радиото.

Организаторите на основното събитие за политическата година засега мълчали дали Меглена Кунева е включена в мъжката надпревара за престижната титла.

(Досега в класацията, създадена от списание Клуб М, първенци са били последователно Желю Желев, Филип Димитров, Емил Костадинов, Христо Стоичков, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Иван Костов, Кирил Войнов, Таню Киряков, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Георги Първанов, Йордан Йовчев, Цонко Цонев и Веселин Топалов).

От вестника допускат, че номинацията на жена за Мъж на годината може и да е слух, но от Дарик не са го опровергали. Те единствено потвърдили, че наистина жена политик е кандидат за престижната титла.

Сред имената се спрягат още Татяна Дончева и правосъдната министърка Миглена Тачева, но техните кандидатури най-вероятно са отхвърлени, пише "Стандарт".

На 8 септември Дарик радио започна събирането на номинации за конкурса „Мъж на годината". 500 журналисти от София и страната ще получат анкетни карти, в които трябва да напишат своите три предложения за мъж на 2008 година.

Този път конкурсът се организира от Дарик радио, което придоби правата върху марката, собственост досега на списание „Клуб М".

Журналистическите номинации ще се събират до 22 септември, след това започва обработката на резултатите. Кои са тримата номинирани мъже ще стане ясно на пресконференция на 6 октомври.

На този ден ще стартира и специално създаденият за конкурса сайт –manoftheyear.bg. Там ще може да се гласува за един от тримата номинирани. Мъжът на годината ще бъде определен от посетителите на сайта.

Кой е мъжът на 2008 година ще бъде обявено в началото на декември. Тогава ще е и церемонията, на която той по традиция ще получи уникална сабя, изработена от Васил Попов - президент на Първи частен монетен двор „Кесар".


Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини