Александър Тунчев и Лусио Вагнер са проблемни

Двама проблемни футболисти има към момента в националния отбор и тяхното участие в утрешната световна квалификация с Италия е под въпрос, обяви на пресконференция днес селекционерът Пламен Марков. Това са защитниците Александър Тунчев и Лусио Вагнер, чието състояние ще се преценява след днешното занимание, както и утре сутринта. По всичко личи обаче, че и двамата ще попаднат в стартовия състав, тъй като на последното занимание започнаха наравно с останалите. Самият Тунчев преди няколко дни призна, че травмата му не е сериозна, но явно тя не отшумява толкова бързо.

Така единствената въпросителна пред националния селекционер е дали Станислав Генчев или Благой Георгиев ще започне в средата на терена, като халфът на Славия по принцип е предпочитан от
Марков.

На въпрос дали е наясно кой измежду Георги Петков и Димитър Иванков ще застане на вратата, Марков отговори, че знае отговора, но журналистите ще го научат утре. По същия начин той отговори и на въпроса със стартовия състав.

"Тук са достатъчно футболисти, чието състояние исках да видя. Вече съм наясно с това и съставът ми е ясен", обясни националният селекционер. Ако Тунчев и Вагнер излязат на терена, то единствено наказаният заради червен картон Станислав Ангелов ще пропусне срещата.

Вероятен състав: Димитър Иванков, Живко Миланов, Александър Тунчев, Валентин Илиев, Лусио Вагнер, Велизар Димитров, Стилиян Петров, Благой Георгиев, Мартин Петров, Ивелин Попов, Димитър
Бербатов.(БТА)
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини