Областният лидер на ДПС в Кърджали с петима заместници

Петима заместник-председатели ще има областният председател на ДПС в Кърджали инж. Изет Шабан. Това са общинските лидери на ДПС и председатели на местните законодателни органи в Черноочене и Крумовград Бедрие Газиюмер и Метин Байрамали, лидерите на ДПС в Кърджали и Кирково Мюмюн Али и д-р Ерджан Фърънджъ и председателят на общинския съвет в Джебел и член на Централния оперативен съвет (ЦОС) на Младежко ДПС Сейфи Мехмедали. За организационен секретар бе избран Бирол Кьосеюмер.

Решението бе взето с пълно мнозинство на редовно заседание на областния съвет на ДПС в Кърджали. Присъстваха почти всички членове на Областния съвет, както и зам.-председателят на ЦС на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис и народните представители инж. Ердинч Хайрула, Салиха Емин и Мустафа Ахмед.

По време на партийния форум беше направен анализ на организационното състояние и на политическата ситуация по общини. Кметовете на общините споделиха, че управляващото мнозинство в страната в лицето на ПП ГЕРБ продължава безпринципното и политическо назначаване в държавните институции.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини