Станишев като ватман

Предконгресен рекламен клип за успехите в управлението на премиера и лидер на БСП Сергей Станишев пуска БСП, съобщи БГНЕС.

Главни действащи лица в 45-секундното видео са министър-председателят и министърът на културата Стефан Данаилов (виж видеото на интернет страницата на БСП).

Клипът е бил заснет за два часа в ретротрамвай, съобщи говорителят на БСП Жанет Пашалиева. Снимките са направени в района на Спирка "Журналист" в София преди десетина дни.

Станишев, който се е превъплатил в ролята на ватман, се обръща към спътника си Данаилов с думите: "Не е като едно време, а?". Той пък отговаря: "Прав си Сергей, не е. Но мечтите и идеите си остават все такива".

В разговора се включва и по-възрастен мъж, който догонва ретротрамвая, качва се в него и казва:"Сергей, тук са и идеите, и мечтите". Следва музика, която напомня саундтрака от хитовия сериал "На всеки километър".

Идеята за клипа била на депутата Кирил Добрев.

Пашалиева отказа да съобщи стойността на филмчето, както и коя фирма го е направила като само каза, че за случая е ангажирана външна продуцентска къща.

Клипчето ще бъде представено официално тази вечер в БНТ и ще се върти в медията до 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе тази събота и неделя в зала 1 на НДК.

БГНЕС
Източник: bgnes

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини