Трудно подвижна жена с опасност за живота при пожар в дома й

83-годишна хасковлийка е с тежки изгаряния и с опасност за при пожар в апартамента й на на улица „Оборище”, съобщиха от областната дирекция на полицията. Сигнал за инцидента е подаден в Районното управление в Хасково малко след 21 часа снощи. Пристигналите на място полицейски и спасителни екипи установили, че в жилището живее трудно подвижна жена, прикова на легло. Огнеборците констатирали, че пожарът е възникнал от съборена нощна лампа, която е паднала и дала на късо. В резултат от пламъците пострадалата е с трета степен на изгаряне в областта на главата и втора степен на изгаряне на двете ръце до лактите.

Жената е транспортирана в Клиника по изгаряния – Пловдив, където медиците се борят за живота й. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в 13:30 часа е подаден и друг сигнал за пожар в село Узунджово, където се възпламенил лек автомобил Ваз, собственост на 72-годишен мъж. В резултат на пламъците е обгоряла предна лява седалка, тапицерия на тавана и декоративните кори на предна и задна лява врата и волана. Образувано е досъдебно производство за изясняване причините за пожара.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини