Джигит "ближе рани" в болница, след жесток удар в скат

Шофьор е със счупен прешлен на гръбнака и настанен в кърджалийската болница след катастрофа около 13,30 часа вчера по пътя от Джебел за спирка „Джебел“. Товарен автомобил „Тойота“, управляван от А.Д./38/, напуснал пътното платно и се ударил в скат вследствие на несъобразена скорост. Шофьорът е бил прегледан от екип на Филиала за спешна помощ в Джебел, а след това транспортиран в Кърджали. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Екип на пожарната служба в Джебел обезопасил катастрофиралата кола.

 Отново вследствие на несъобразена скорост водачът М.С./24/ загубил контрол над управлението на лек автомобил „Ауди“, който навлязъл в крайпътна нива по пътя между селата Бенковски и Фотиново. Шофьорът и двама пътници били прегледани в Центъра за спешна помощ в Кърджали, след което били освободени. Съставен е акт.

При движение на заден ход в Черноочене „Фолксваген“, управляван от С.А./62/, блъснал друг „Фолксваген“. Алкохолната проба на шофьора, причинил произшествието, отчела 1,39 промила. Образувано е незабавно производство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини