Ресми Мурад прие в кабинета си изпълнителният директор на pCloud Тунио Зафер

Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си Тунио Зафер, изпълнителен директор на pCloud – компания, която разработва и предлага платформа за съхранение на данни в  облак. На срещата присъства и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

Компанията има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите. Участвала e в редица успешни бизнес проекти, като MTelekom, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations JSC и други.

В почти всичките си проекти Тунио Зафер, който е родом от Ардино, е участвал от самото начало, от етапите на концептуално и идейно ниво. С усърдна и непрестанна работа преминава през процесите на изграждане на цялостен продукт. Като лидер и мениджър на компанията Тунио определя плановете на pCloud като много по-амбициозни и слага акцент върху иновациите в области като сигурност и ефективност на разходите за крайните потребители.
В екипа си Тунио насърчава напредничавото мислене, което е изключително важно за въздействие върху бързо развиващия се IT пазар – както за отделния потребител, така и за бизнеса.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини