Коледен празник в детска градина „Вяра, Надежда и Любов“

Изображение 1 от 4

    На 20 декември деца, учители и помощен персонал в детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ преживяха вълнуващи мигове в търсене на коледния дух. Пет дни остават до светлия християнски празник и на всеки един от тях посветиха по едно коледно приключение.

    По – малките деца се превъплътиха в нежни снежинки. А какво Коледно вълшебство без Надеждата? Надеждата за повече усмивки и повече топлина допринесоха  по – големите малчугани от детската градина. Те накараха всеки да се замисли колко хубаво би било, ако имаше надежда в сърцата на всички.

    Зазвучаха камбанки, които известиха пристигането на най – скъпия гост. Очакван с нетърпение и радост от малките палавници, добрият старец бе посрещнат във всяка група с песни и танци, с интересни сценки, и разбира се с огромно вълнение, заради чаканите подаръци.

                Дядо Коледа раздаде подаръци на всяко дете от градината.  

    Освен подаръците, малките 235 палавници получиха и пакети с лакомства, дарени от управителя на Арпезос Бус ООД  г-н Георги Георгиев.

    Колективът на детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ гр. Кърджали" пожелава на всички весели коледни празници и нека винаги да ни съпътстват и да чувстваме в душите и сърцата си коледна топлина, коледна обич, надеждата и духът коледен..Много здраве, щастие, повече поводи за усмивки и много късмет на децата и техните семейства!  Весели Новогодишни празници!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Не
      нели
      0 0
      18:04, 21 дек 2016
      Браво и само браво на този колектив! Новата директорка много бързо сплоти колектива. Резултаттите са налице.
    Последни новини