Община Кърджали с трима нови заместник кметове

    Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис назначи днес трима нови заместник кметове.

    Мюмюн Али ще отговаря за ресор „Общинска собственост и икономическо развитие“.Той е роден на 31 юли 1983г. Бакалавър по агротехнологии от Земеделски колеж Пловдив, предстои дипломирането му като магистър по стопанско управление.Занимавал се е с частен бизнес, трети мандат кмет на с.Люляково.

    Инж.Катя Митовска,досегашен главен инженер на общината и началник отдел „Инвеститорски контрол и строителство“   поема ресор “ Строителство и териториално развитие“. Родена на 28.06.1963 год.Завършила  е строителния техникум в Кърджали, и е магистър - строителен инженер ,  специалност - Промишлено и гражданско строителство – конструкции. Работила е в Областно пътно управление, а от 2004г. работи в община Кърджали.

    Веселина Тихомирова   оглави ресор  „Хуманитарни дейности“. Родена на 5 юни 1981г. в Крумовград.Завършила е предучилищна и начална педагогика в ПУ“Паисий Хилендарски“ филиал „Любен Каравелов“, магистър по психология на социалните дейности. Работила е 8 години като детска учителка в детска градина“Чайка“- Кърджали, от 2012 г. е директор на ДГ“Щастие“ в кв.“Веселчане“.

     Досегашните заместник кметове Иван Велев и Елисавета Кехайова са освободени от длъжност.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини