Задържаха кърджалийка в ареста,заради 6 кутии нескафе

Сигнал за откраднати 6 кутии нес кафе от хранителен магазин в областния център е подаден вчера в РУ-Кърджали. След организирани издирвателни действия полицаите заловили извършителката на кражбата – 40-годишната Ц.Г. Жената е задържана в полицейското управление за срок до 24 часа. Работата по случая продължава сектор „Криминална полиция“ в управлението.

В РУ-Кърджали се извършва проверка срещу А.А./38/. Той управлявал лек автомобил „Мерцедес“ и при извършена проверка за алкохол на ул.“Климент Охридски“ в областния център тестът отчел 0,65 промила. При извършена справка се установило, че водачът има влязла в сила присъда за управление на автомобил след употреба на алкохол и извършва деянието повторно.

9 бутилки алкохол без акцизен бандерол са били установени при проверка на лек автомобил „Опел“ с водач Д.Д./67/. Колата била спряна на разклона за село Петелово вчера около 16,30 часа. Безакцизната стока е иззета, ще бъде предадена на Митническото бюро в Кърджали за отношение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Това съобщиха от Пресцентъра на МВР.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини